Recepten

Stamppot met paksoi en ketjap-paddenstoelen

Allard Hendriksen | 2024-05-25

Nog een prima recept.

Ingredienten

4 personen.

Bereiding

15 min.

  1. Snijd de champignons in kwarten.
  2. Verhit 2el olie en bak de champignons 8-10 min op hoog vuur. Schep regelmatig om.
  3. Draai het vuur tot middelhoog en voeg de ketjap toe. Bak nog 1 min.
  4. Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de pinda's goudbruin.
  5. Snijd ondertussen de paksoi en bosui in repen van 1 cm.
  6. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de paksoi, bosui en kerrie 5 min.
  7. Voeg de aardappelpuree toe en verwarm mee.
  8. Breng op smaak met peper en zout.
  9. Verdeel de stamppot over de borden en verdeel daar de champignons en pinda's over.