Recepten

Kruidige couscous

Allard Hendriksen | 2018-03-11

Van de Lidl denk ik?

Info

Benodigdheden

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon en snij in grove stukken. Snippper de ui en knoflook.
  2. Verhit olie in een hapjespan en laat de ui en knoflook 2 minuten bakken.
  3. Voeg 200 ml water toe.
  4. Schep de groenten, rozijnen en abrikozen door de pan.
  5. Stoof het geheel 12 minuten gaar.
  6. Doe de couscous in een afsluitbare pan en voeg 250 ml water kokend water toe. Dek direct af en laat 10 min staan.
  7. Voeg het zakje kruidenpasta toe aan de pan.
  8. Roer de couscous los met een vork en voeg toe aan de pan.
  9. Stoof het gerecht nog 5 min door op lage temperatuur.

Extra's

Serveer met falafel, gekruide kip of gehaktballetjes.