Recepten

Kikkererwten en snijbiet met yoghurt

Allard Hendriksen | 2020-05-19

Een simpel, maar niet zo snel recept van Yottam! Gelukkig kan je het voorbereiden..

Maakt dit met rijst. Niet vergeten!

Ingredienten

Bereiding

  1. Verhit de oven tot 200 ℃.
  2. Meng de wortelblokjes met 1 eetlepel olijfolie, 1/4 theelepel zout en peper.
  3. Verdeel op een bakplaat en 20 min in de oven;
  4. Giet 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan op halfhoog vuur;
  5. Voeg ui, karwij en komijn toe en bak in 10 min goudbruin;
  6. Voeg de snijbiet, wortel, kikkererwten, 75ml water, 1/2 theelepel zout, royaal peper toe en laat 5 min zachtjes koken.
  7. Haal de pan van het vuur, voeg citroensap toe.
  8. Dien op met yohurt, koriander, citroenpartjes en olijfolie.